Forum wielbicieli dwóch kółek
za dobrą radą starszych "doświadczeniem" bikerów,, na poczatek zaczne od 125 i posmigam sobie przez kilka m-cy... tylko teraz pytanie jaka kupić i za max ile?... no i ładne odpowiedzi prosze pisać może też jakieś oferty itp dzięki:D
pozwoliłem sobie przenieść Twój wątek to tego działu bo "powitalnia" jak to sama nazwa wskazuje, służy czemu innemu...
Już Ci mówiłem, kup Varadero 125
1. Honda
2. ...
Administrator
Honda CBR 125 a jesli wolisz cos z mniejsza iloscia plastiku to Honda CG125, albo Yamaha YBR125.
Viator, cos Ty sie tak na to Varadero uwzial?
Jesli nie masz problemow z dostawaniem do ziemi i uczulenia na plastik to przymierz sie do Yamahy YZF r125, Aprili RS125 (2 suw) chociaz jesli ma to byc do nauki jazdy to nie jestem za.
Pozostaje jeszcze Honda CBF125 i jak juz V wspomnial Varadero.
dzięki.. będę szukać ofert... varadero jest ładna,,na ybr uczę się do cbt i jest prosta i zwinna,,, no a te plastikowe cacka mi się nie podobają,,, byle niebieski i będzie git majonez.... heheh i weź tu zrozum kobiety?
Administrator
YBR i CG sa do sibie bardzo podobne.
Jak dostaniesz do ziemi bez problemu z Varadero to czemu nie
PS, niebieskie sa slicznie
Administrator
Mniej wiecej ile masz wzrostu?
Varadero125 ma siedzenie na wysokosci 800mm, czyli troszke nizej niz przecietny sprzet. Masz w podlizu jakis salon Hondy?
Moderator
widze ze wszyscy pisza tylko o sportowych, a sa jeszcze fajne 125 typu chopper crusider ktore maja o wiele nizej siedzenia niz sportowe.
Administrator
Tylko?
Sportowe pojawily sie tylko 2 RS i YZFr, zreszta dodalem, ze to do nauki nie za bardzo.
wysoka jestem kobita,, wiec powinnam dać rade ale ta cbr 125 tez jest fajna,, szukam ofert w necie rozglądam sie a może wy coś wiecie bo Varadero niby czeka ale zawsze może ktoś coś wie gdzie kiedy i za ile:)
Administrator
niuniamik napisał:
cbt zaliczone:D
:applause: