Forum wielbicieli dwóch kółek
ZAharjaszNowy Użytkownik
Siemanko mam na imię Kamil i jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy na kategorie A i CBR od całego rok
.
Mieszkam w malej mieścinie w Scottish Borders w Jedburgh i w tym własnie miejscu terroryzuje mieszkańców rykiem dobiegającym z wydechu mojego cudownego motoru hehe.
Witam wszystkich
PS: Jak ktoś będzie przelatywał przez Jed niech wpada na browar-a/y .
LesterUżytkownik
Czesc ZAharjasz .
Ta cebre , to 600 masz ? Do zobaczenia na ognichu
no to powodzenia w terroryzowaniu:)) i do zobaczenia na spotkaniu. jak jestes nie doswiadczony mozesz przyjechac do mnie do falkirk i dalej ze mna jechac
grzestekUżytkownik
witam witam
grzestekUżytkownik
czasem robie rundke do galashiels, mozna kiedys sie gdzies tam spotkac
ZAharjaszNowy Użytkownik
Hejka ta moja CBR to poki co 600cc, ale niedlugo kto wie , nie no jajka musza mi wieszke urosnac bo poki co to swoj motor ogarniam moze w 30%.
dawids- Dzieki za propozycje, rozmawialem z kumplem ktory mieszka w moim rejonie i mowil ze byc moze wybierze sie samochodem wiec mialbym z kim jechac. Jesli jednak ten moj kumpel sie wykruszy, napewno dam znac. Cos pamietam ze "lester" proponowal mi wspolna podroz na ognisko i mialbym sie spiknac z nim w Edim, ale to juz blizej terminu potwierdze co i jak.
grzestek- jak najbardziej jesli bedziesz w Gala dawaj znac przesle Ci moj nr tele przez PW.
3-majcie sie, Wiosna nadchodzi :D
LesterUżytkownik
ZAharjasz , nie ma problemu , blizej terminu mozemy ustalic godzine itd i mozemy jechac razem
ZAharjaszNowy Użytkownik
W Grupie razniej :D, napewno sie odezwe.
Ostatnio edytowany przez ZAharjasz (26-03-2013 12:34:36)
Moderator
Powitać na forum
ZAharjaszNowy Użytkownik
No witam witam